Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2017, 20:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jon, Cersei a Daenerys v debutových ukážkach zo 7. série Game of Thrones čakajú na svojich trónoch príchod krutej zimy, na príchod Night Kinga

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

7. séria Game of Thrones štartuje už v júli!

Už sa to blíži. Ten prvý trailer bude musieť byť epický, inak nesmierne našľapaný Hype train veľmi spomalí. 7. séria Game of Thrones bude bezpochyby veľkolepou udalosťou ďaleko presahujúc televízne hranice a my budeme pritom. Pre vaše dobro dúfame, že aj vy, pretože niečo takéto gigantické už nikdy nemusí dostať potrebný budget a vlastne nič také veľkolepé, hoci stále kvalitné, už nemusí vzniknúť. Veľmi nás mrzí, že tentokrát sa Sapochnik (režíroval posledné dve epizódy 6. série či Hardhome) neujal réžie ani jednej z epizód, no to seriálu nebráni, aby naplno zažiaril. Prvé promo teasuje stret medzi Jonom, Daenerys, Cersei a samozrejme aj príchod Night Kinga hraného slovákom Vladimírom Furdíkom (pripravujeme pre vás aj ten sľúbený rozhovor, takže sa máte na čo tešiť). Prvá časť k nám dorazí 16. júla. Teraz sa už pozrite na prvé zábery a pre viac informácií ohľadom deja, postáv, spoilerov a tak ďalej klikajte do nášho vlákna. 

Domov
Zdieľať
Diskusia