Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2017, 17:08
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

3. séria True Detective je na ceste! Televízia HBO oživuje jeden z najlepších seriálov posledných rokov

FILMY A SERIÁLY TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

Ak sú zahraničné informácie skutočne pravdivé, tak nás už onedlho čaká veľké oznámenie.

Keď sme vás naposledy informovali o veľmi nejasnej budúcnosti obľúbeného seriálu True Detective, vedeli sme iba toľko, že jeho autor Nic Pizzolatto má so stanicou HBO podpísanú dohodu o dlhodobej spolupráci a s hercom Robertom Downeym Jr. pre ňu pracuje na televíznom projekte z právnického prostredia. Pizzolattova účasť na prípadnej tretej sérii tak bola minimálne otázna. Navyše, celej situácii rozhodne nepomáhal ani kvalitatívny a divácky prepad druhej série. Samozrejme, za jej kvalitu a sledovanosť by iné seriály dozaista vraždili, no oproti geniálnej prvej išlo o mierne rozpačitý krok vzad. Teraz sa však zdá, že v HBO sa ešte predsa len nechystajú hádzať flintu do žita.

Známy americký web Entertainment Weekly totiž prišiel s novinkou, že seriál True Detective by sa skutočne mohol dočkať už v poradí tretej série. Podľa zahraničných správ už vraj Pizzolatto napísal scenáre k najmenej prvým dvom epizódam, pričom s tými ostatnými mu má pomôcť cenou Emmy ovenčený David Milch, tvorca seriálov Deadwood či Luck. Kompetentní zastupitelia HBO síce nič oficiálne nepotvrdili, jednotlivé indície ale hovoria veľmi jasnou rečou. Ak sa tieto informácie nakoniec ukážu ako pravdivé, máme sa skutočne na čo tešiť. Snáď sa teda už onedlho ohlásime aj s oficiálnym vyjadrením vyššie spomínanej stanice. Dovtedy nám určite dajte vedieť, či by ste chceli, aby sa vrátila niektorá postava z dvoch predošlých sérií.

3. séria True Detective je na ceste! Televízia HBO oživuje jeden z najlepších seriálov posledných rokov
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia