Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2017, 12:47
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ako by si opísal svoj prvý sexuálny zážitok pomocou jediného obrázku? Užívatelia internetu sa pri tejto úlohe celkom vybláznili

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Prvý sex nemusí dopadnúť vždy len dobre.

Prvý sexuálny zážitok patrí v živote väčšiny ľudí medzi najpamätnejšie momenty. Neskúsený človek sa púšťa do objavovania tajomných zákutí ľudskej sexuality a s najväčšou pravdepodobnosťou nevie, čo má od svojho prvého sexu očakávať, a tak sa môže spoľahnúť na to, že sa stane nejaký trapas. V tom lepšom prípade sa na ňom obaja len zasmejú, ale v tom horšom nastane trápne ticho a menšia katastrofa, ktorá im pokazí celý večer. Ak by si sa ľudí na internete chcel pýtať na ich prvé sexuálne zážitky, možno by si dostal vyčerpávajúce odpovede, ale keby si sa rád zasmial a aj tak aspoň približne vedel, čo sa dialo, potom sa pusti do prehliadania tejto galérie. Užívatelia portálu Imgur sa rozhodli vecne a v krátkosti svetu ukázať, ako prebehol ich prvý sexuálny zážitok a treba uznať, že v koži niektorých z nich by sme sa nachádzať asi nechceli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia