Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2017, 15:09
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dokonale načasované fotografie. Stačí sa nachádzať v správnom čase na správnom mieste a hocikto vie zachytiť čarovný moment

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Obyčajná fotografia vie niekedy pobaviť najlepšie.

Niekedy stačí vystihnúť ten správny moment, kedy treba stlačiť spúšť a aj z tvojho psa sa v priebehu niekoľkých sekúnd môže stať bájne monštrum. Nasledujúce fotografie zachytávajú obľúbenú kategóriu fotografií s názvom dokonalé načasované zábery, pretože podobné fotografie sa skutočne dajú vytvoriť azda raz za život. Niekedy za nimi môžeš nájsť len obyčajný odraz v zrkadle a správne postavených ľudí, ale inokedy to zase človek vystihne a aj hodená granula vie poriadne potešiť tvojho štvornohého chlpáča. Len tak mimochodom, ak sa aj tebe niekedy v minulosti podarilo zachytiť podobnú situáciu, pokojne sa s ňou môžeš podeliť dole v komentároch, ale napríklad aj na tomto odkaze na portáli Reddit.

Domov
Zdieľať
Diskusia