Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2017, 14:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Na Kube otvoria prvý moderný 5-hviezdičkový hotel. Nachádzať sa bude priamo v srdci Havany

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jeho názov znie Gran Hotel Kempinski Manzana La Habana.

Vzťahy medzi Spojenými štátmi americkými a Kubou sa v posledných rokoch začali po desaťročiach napätia uvoľňovať a s nimi prišiel aj zvýšený záujem o spoznávanie tejto ostrovnej krajiny. Desiatky tisíc Američanov zistili, že by sa radi poprechádzali po uliciach historickej Havany, ale nechceli by pritom stratiť komfort luxusného hotela, čo rýchlo pochopila európska skupina Kempinski a rozhodla sa na Kube zainvestovať. Predbehla tak svojich amerických konkurentov, ktorí na Kube nemôžu stavať, a v srdci Havany už onedlho otvorí nový 5-hviezdičkový hotel s názvom Gran Hotel Kempinski Manzana La Habana.

Slávnostné otvorenie hotela nachádzajúceho sa v historickej budove Manzana de Gómez prebehne ešte v roku 2017 a pôjde o výnimočnú udalosť, pretože spoločnosť Kempinski označila svoj nový hotel za prvý moderný päťhviezdičkový hotel na celej Kube aj napriek tomu, že v Havane sa nachádza niekoľko päťhviezdičkových konkurentov, ktorí zrejme nespĺňajú podmienky moderného luxusného hotela. Kubánsky hotel Kempinski bude svojim návštevníkom poskytovať 246 izieb a k dispozícii budú mať všetky prémiové služby v troch reštauráciách, vlastných kúpeľoch či v bazéne na streche. Návštevníkov určite poteší aj bezplatné Wi-Fi pripojenie, ktoré dlho nebolo na Kube štandardnou službou, pretože miestny internet nebol na dostatočne vysokej úrovni.

Domov
Zdieľať
Diskusia