Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2017, 14:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zákazníkom predávali marihuanu vďaka kódu "extra chrumkavé hranolky". Pracovníkov Burger Kingu a ich prefíkaný systém odhalili policajti

ZAUJÍMAVOSTI BURGER KING MARIHUANA
Uložiť Uložené

Ako si privyrobiť pri práci vo fastfoode.

V neveľkom mestečku Epping v americkom štáte New Hampshire sa policajtom v utajení podarilo rozbiť prepracovaný systém predaja marihuany, ktorý fungoval priamo v prevádzkach siete s rýchlym občerstvením Burger King. Dvaja zamestnanci Garrett Norris s prezývkou Nasty Boy a Meagan Dearborn si vymysleli zaujímavý spôsob, ako dostať marihuanu priamo ku svojim zákazníkom, keď začali používať špeciálny kód „extra chrumkavé“ hranolky.


Ak si zákazník v okienku drive-thru objednal jedlo, spýtal sa, či pracuje Nasty Boy a prízvukoval, že si prosí aj „extra chrumkavé hranolky“, Garrett vybavil jeho objednávku a potom mu podal aj kávový pohár, v ktorom však nebola žiadna káva. Namiesto kávy do pohára vložil dohodnuté množstvo marihuany a na oplátku mu zákazník podal peniaze, čo fungovalo celkom solídne až do momentu, kým si takúto objednávku neurobil aj miestny policajt. Po získaní marihuany už nasledoval rýchly proces a Garrett aj Meagan boli zadržaní, aj keď ich napokon prepustili na kauciu vo výške 2500 dolárov a o zopár týždňov ich čaká súd.

Odporúčané
TEST 9 najlacnejších burgerov zo známych fastfoodov: Ktorý je ideálnou voľbou na opicu a ako dopadol vegánsky „číz“? TEST 9 najlacnejších burgerov zo známych fastfoodov: Ktorý je ideálnou voľbou na opicu a ako dopadol vegánsky „číz“? 28. januára 2024, 12:30


Domov
Zdieľať
Diskusia