Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2016, 0:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Beyoncé sa pripomína vynikajúcim vizuálom ku skladbe All Night, v ktorom sa objavuje aj jej celá rodina vrátane Jay Z-ho

BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Album Lemonade je šiestym a zároveň nepochybne najprepracovanejším projektom kráľovnej popu.

Rok 2016 bol veľmi bohatý aj vrámci hudobných projektov od tých svetovo najobľúbenejších interpretov, medzi ktorých môžeme s čistým svedomím zaradiť aj kráľovnu popu - Beyoncé. Ešte pred letom nám predstavila svoj šiesty štúdiový album s názvom Lemonade, ktorý zožal množstvo zaslúženého úspechu. Tento po hudobnej aj vizuálnej stránke prepracovaný projekt obsahoval viacero potencionálnych hitov a jedným z nich je určite aj skladba All Night. A práve k tejto skladbe sa Bey rozhodla vydať aj samostatný videoklip, ktorý je pre ňu zároveň veľmi osobnou záležitosťou. Môžme v ňom vidieť zábery z rodinného archívu vrátane oslavy 90. rokov jej prababky či krátke videá, ktorými dokumentovala svoje tehotenstvo. Samozrejme nechýba ani mladý Jay Z a zopár múdrych slov na úvod. Teraz už ale prejdime k samotnemu výsledku.

Späť
Zdieľať
Diskusia