Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2016, 9:08
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Toto je najvlasatejšie bábätko na svete. Dvojmesačný Cox vyzerá medzi ostatnými deťmi ako zjavenie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Cox má len deväť týždňov, no jeho vlasy sú ako z puberty.

Má len deväť týždňov, no ak by ste videli len jeho hlavu zo zadnej strany, toľko by ste mu určite netipli. Malý Cox Noon z Veľkej Británie je zrejme najvlasatejším bábätkom na svete v tomto veku, aj keď nebudeme si klamať, väčšina jeho vrstevníkov nemá žiadne vlasy.

Jeho mama Chelsea je paradoxne kaderníčka, no vraj žiadne dieťa s podobnými vlasmi v takomto veku nevidela. Aj napriek jej zamestnaniu však Coxa ostrihať nechce. "Ľudia sa ma pýtajú, kedy ich už konečne dáme dole. Vraj by to pre neho bolo lepšie, napríklad keď sa bude potiť. No on je tým jedinečný, nechcem ho o to pripraviť." Neskôr však priznala, že s tým prichádza aj poriadny rad problémov - napríklad v obchode trávi takmer dvojnásobok času ako predtým. Ľudia ich totiž neustále zastavujú, chcú si Coxa odfotiť a prehliadnuť si ho. Vlasy dvojmesačného bábätka sú podľa jej slov nepoddajné a rastú veľmi rýchlo, ostáva len dúfať, že to nebude vhod pre skôr prichádzajúcu plešatosť.

 




Domov
Zdieľať
Diskusia