Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2016, 14:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jessica Chastain je nemilosrdnou strategičkou v strhujúcom traileri pre politický thriller Miss Sloane

FILMY A SERIÁLY JESSICA CHASTAIN
Uložiť Uložené

Režisér John Madden a herečka Jessica Chastain opäť raz spájajú svoje sily a po snímke The Debt nám tentokrát prinesú sľubnú drámu z prostredia politiky.

Na pôvabnú a talentovanú Jessicu Chastain (Interstellar, Zero Dark Thirty), ktorá sa nám naposledy predstavila v tohtoročnom pokračovaní fantasy snímky Snow White and the Huntsman, sa jednoduchá nedá netešiť, nech už stvárňuje úlohu akéhokoľvek charakteru. A rozhodne tomu nebude inak ani pri jej nadchádzajúcom projekte. Už o niekoľko mesiacov sa totiž dočkáme zaujímavej politickej drámy s názvom Miss Sloane, ktorá prostredníctvom nového traileru odhaľuje naozaj sľubné zábery.

Čo sa samotného príbehu týka, hlavnou hrdinkou bude Elizabeth Sloane (Chastain), nemilosrdná a zároveň aj veľmi úspešná politická strategička, ktorá sa dostane do čela kampane, aby v americkom Senáte pretlačila zákon o prísnejšej kontrole pri nákupe zbraní. Proti silným politickým oponentom je následne nútená nasadiť všetky povestné zručnosti, a to aj za cenu ohrozenia nielen svojich najbližších, ale aj vlastnej kariéry. Elizabeth je ale odhodlaná uspieť za každú cenu.

Snímku režíruje John Madden (The Best Exotic Marigold Hotel, Shakespeare in Love - nominácia na Oscara za najlepšiu réžiu), o scenár sa postaral debutujúci Jonathan Perera a okrem vyššie spomínanej herečky si zahrá napríklad aj Mark Strong, Gugu Mbatha-Raw, Michael Stuhlbarg, Alison Pill, Jake Lacy, Sam Waterston či John Lithgow. Svetová premiéra je momentálne naplánovaná na 9. decembra 2016, no snáď sa nakoniec dočkáme aj u nás. Zašli by ste do kina?

Jessica Chastain je nemilosrdnou strategičkou v strhujúcom traileri pre politický thriller Miss Sloane
Zdroj: EuropaCorp
Domov
Zdieľať
Diskusia