Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2016, 12:06
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

iPhone 7 sa nás už nevie dočkať. Apple rozposlal pozvánky na septembrovú konferenciu

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Budeme sa tešiť alebo skôr plakať?

Pokiaľ vás zaujímajú konferencie tech giganta Apple tak ako nás, zaznačte si do pripomienok doobedie 7. septembra ako deň, kedy predstavia opäť dlho očakávaný a neprestajne rozoberaný iPhone 7. Či už budú verzie dve alebo iba jedna, s home buttonom alebo bez, či bude v ponuke so stereo reproduktormi a bez 3,5 mm jacku alebo sa dočkáme duálneho fotoaparátu, klasického domovského tlačidla a tiež zvyčajného konektoru na slúchadlá, je zbytočné opäť hypotetizovať nad rôznymi možnosťami konfigurácia a radšej sa necháme prekvapiť.

Dúfame, že sa inžinieri v Cupertine budú uberať správnym smerom, hoci posledné roky to v niektorých prípadoch vyzerá skôr opačne, a predstavia produkt s pozitívnymi majoritnými zmenami, ako sa počas prechodu z S-kovej generácie na ďalšiu zvykne. A prosíme, už žiadnych 16GB pamäte. To stačilo možno pred piatimi rokmi. Radi by sme ešte spomenuli kapacitu batérie, ale asi nám dáte za pravdu, že je to zbytočné. Media event bude prebiehať od 19:00 nášho času spolu s livestreamom. Vidíme sa 7. septembra. 

iPhone 7 sa nás už nevie dočkať. Apple rozposlal pozvánky na septembrovú konferenciu
Zdroj: apple.com
Domov
Zdieľať
Diskusia