Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2016, 16:13
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Značka Forever 21 otvorí prvé predajne na Slovensku aj v Česku. Nakupovať budeš môcť už od jesene

MÓDA
Uložiť Uložené

Výber fast fashion reťazcov sa rozšíri o ďalšieho hráča.

V bratislavskom nákupnom centre Aupark nedávno otvorila svoju prvú slovenskú pobočku svetoznáma sieť kaviarní Starbucks a po jej vzore tam na jeseň 2016 plánuje otvoriť prvú predajňu aj predajca oblečenia Forever 21. Táto značka odštartovala svoju púť v roku 1984 v Los Angeles a za 32 rokov sa rozrástla do celého sveta, pričom aktuálne má viac než 600 kamenných obchodov v USA, Ázii, Európe aj v Afrike. 

Uvedenie Forever 21 na slovenský trh je súčasťou expanzívneho plánu spoločnosti Teren Management Europe, ktorá oný americký brand v 9 krajinách Európy zastupuje. Okrem Slovenska preto vstupuje Forever 21 aj do Česka, Poľska, Portugalska a Rumunska, kde takisto otvorí svoje predajne. Pre Slovákov a Čechov to v jednoduchosti znamená to, že budú mať, čo sa fast fashion reťazcov týka, opäť zväčšený výber. Značka, podobne ako Zara či H&M, predáva vlastné kúsky, snažiac sa ľudom umožniť nakúpiť trendy z móla za lepšie ceny. 

Značka Forever 21 otvorí prvé predajne na Slovensku aj v Česku. Nakupovať budeš môcť už od jesene
Zdroj: blog.zingarate.com
Domov
Zdieľať
Diskusia