Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2016, 19:13
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Emily Blunt je zúfalá alkoholička snažiaca sa vyšetriť mysteriózny prípad

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po prvom traileri nám bolo jasné, že síce nedostaneme nástupcu Gone Girl, no stále sa z toho môže vykľuť poriadne dobrý film.

Keď sme prvýkrát videli zmienky o adaptácii The Girl on the Train od Pauly Hawkins, mali sme z nej viac ako dobré pocity. Bohužiaľ, neskôr prišiel trailer, ktorý mal síce perfektnú atmosféru, no pôsobil dojmom, že sme videli všetko podstatné z filmu. Samozrejme, že tvorcovia si príbehové zvraty nechali pre seba, ale viac tajomnosti by určite prospelo. Ak náhodou nie ste v obraze. Príbeh hovorí o rozvedenej alkoholičke Rachel, ktorá pri každodennej ceste vlakom vídava mladý dokonalý pár. Jedného dňa však uvidí niečo hrozné a práve to ju dostane do pavučiny lží a tajomností. To je všetko, čo potrebujete vedieť. Režíruje Tate Taylor (The Help), zatiaľ čo scenár mu napísala Erin Cressida Wilson (Secretary) a produkciu zastreší Marc Platt (Drive, Bridge of Spies), Jared Leboff (Scott Pilgrim vs. the World) a Celia D. Costas (Closer). Hrajú Emily Blunt (Sicario), Rebecca Ferguson (M:I - Rogue Nation), Edgar Ramirez (Point Break), Justin Theroux (American Psycho) či Luke Evans (trilógia The Hobbit). Premiéra je stanovená na 7. október.

Emily Blunt je zúfalá alkoholička snažiaca sa vyšetriť mysteriózny prípad
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia