Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2016, 12:26
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Spielberg a Disney sľubujú v najnovších záberoch pre fantasy dobrodružstvo úžasné priateľstvo obra a človeka

FILMY A SERIÁLY STEVEN SPIELBERG
Uložiť Uložené

Na premiéru The BFG si síce budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať, všetko však nasvedčuje tomu, že pôjde o kvalitný zážitok.

Zatiaľ čo zo sveta začínajú prichádzať prvé, prevažne pozitívne reakcie na sľubne vyzerajúcu snímku The BFG od Stevena Spielberga, nám momentálne neostáva nič iné, než ostať aj naďalej trpezlivými. Táto lákavá záležitosť sa totiž na našich strieborných plátnach objaví až 1. septembra 2016, takže si na vytúženú premiéru budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať. S tým by nám však mohla pomôcť najnovšia várka videí (pod textom) od štúdia Disney, ktorá okrem dvoch krátkych klipov ponúka aj jeden zaujímavý featurette, a to so samotným režisérom. Užite si teda nižšie priložené zábery a pokiaľ sa chcete o nadchádzajúcom projekte dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia