Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2016, 22:20
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Alf stratil svojho herca. Michu Meszaros, ktorý stvárnil chlpatého mimozemšťana, nás navždy opustil

FILMY A SERIÁLY SMRŤ
Uložiť Uložené

Muž, ktorý si roky navliekal kostým obľúbeného mimozemštana.

Chlpatého mimozemšťana menom Alf sme pred rokmi milovali azda všetci. Dnes už legendárny americký seriál o Alfovi sa začal vysielať ešte v 80. rokoch minulého storočia a rýchlo si našiel cestu ku miliónom divákom, ktorí čakali na nové epizódy v hlavnej úlohe s tvorom, ktorý zo srdca nenávidel mačky. Keď sa teda Alf objavoval pred objektívmi kamier iba od pása nahor, nenachádzal sa v jeho kostýme vôbec nik a jeho pohyby ovládali ľudia za kamerami akoby šlo o postavu v bábkovom divadle. V prípade, že sa ale Alf objavil celý, do jeho kostýmu sa navliekol „najmenší muž na svete“ alias Michu Meszaros, ktorý pred pár hodinami zomrel. 

Maďarský rodák Michu Meszaros žil dlhé roky v Spojených štátoch amerických a jeho cesta ku sláve bola založená najmä na tom, že jeho výška dosahovala približne 83 centimetrov. Do sveta šoubiznisu pritom nakukol pred 50 rokmi, keď pôsobil v cirkuse, odkiaľ sa posunul až do sveta televízie. Herec, ktorý na vrchole slávy spolupracoval napríklad s Michaelom Jacksonom a samozrejme sa skrýval aj v kostýme Alfa, však pred pár hodinami zomrel, čo na sociálnej sieti potvrdil jeho manažér. Ten ho pred pár dňami našiel v bezvedomí v jeho dome a po niekoľkých ďalších dňoch strávených v kóme Michu navždy odišiel z tohto sveta. Naša spoločnosť tak stratila ďalšiu známu osobnosť a tentoraz išlo o človeka, ktorý ti pravdepodobne prirástol k srdcu a to si ani nevedel o tom, kto sa v kostýme Alfa skutočne ukrýval.

Domov
Zdieľať
Diskusia