Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2016, 20:01
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Neznámy muž zastrelil mladú spevácku hviezdu Spojených štátov. Christina už svojím spevom nikoho nepoteší

HUDBA SMRŤ STREĽBA
Uložiť Uložené

Mladá spevácka star mala len 22 rokov.

Nestáva sa často, že by sme na našich stránkach písali o úmrtiach ľudí. A ak k tomu náhodou príde, väčšinou ide o známu osobnosť, ktorá zanechala výrazné stopy na športovom či kultúrnom poli. Menšiu výnimku sme spravili vtedy, keď sme vám dali do pozornosti dopravnú nehodu spôsobenú opitou vodičkou, pri ktorej zomrelo mladé dievča. A dnes to bude podobné.  

22-ročnú speváčku Christinu Grimmie postrelil a smrteľne zranil neznámy muž počas jej piatkového koncertu v meste Orlando v americkom štáte Florida. Christina bola známa predovšetkým vo svojej krajine, nakoľko zahviezdila v tamojšej americkej televíznej hudobnej súťaži The Voice, kde v jej šiestej sérií skončila na treťom mieste. Smrť speváčky už potvrdila ako jej manažérka, tak aj polícia v Orlande.

Smutná udalosť sa odohrala počas speváčkinho vystúpenia v koncertnej sále Plaza Live, kde vystupovala spoločne so svojou skupinou Before You Exit. Po tom, ako sa vo včerajších neskorých nočných hodinách koncert skončil, Christina podpisovala svojim fanúšikom propagačné materiály. A práve tento moment využil strelec na to, aby speváčke spôsobil vážne zranenia, ktorým v nemocnici následne podľahla. 

Odporúčané
Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť 28. marca 2024, 9:30

Orlandská polícia vo svojom vyhlásení uviedla, že brat speváčky sa pokúsil útočníka odzbrojiť, čím pravdepodobne zachránil život ďalším prítomným svedkom celého incidentu. Neznámy útočník však stihol ešte zbraň namieriť proti sebe a spáchať tak samovraždu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia