Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2016, 21:04
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Bez slov a s páskou cez ústa pobláznil Ameriku, pri čom mu sekundovali zaľúbení mentalisti. Talentové šou majú stále čo ponúknuť!

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Niektorí ľudia skrátka majú talent.

Talentové šou väčšinou lákajú obohraných umelcov, ktorí si myslia, že sa im tentoraz konečne podarí preraziť, ale z času na čas sa pred porotu postaví aj číslo, ktoré v divákoch zanechá rozporuplné pocity. V prípade páru s názvom Clairvoyantsovci a chlapíka s prezývkou Tape Face však išlo o čísla z opačnej strany spektra. Clairvoyantsovci si najskôr na pomoc zobrali rovno Heidi Klum a neuveriteľným a pre nás stále nepochopiteľným spôsobom vedela žena okamžite zistiť, čo jej priateľ drží v ruke. Nemali pritom žiadne kamery ani mikrofóny a viac nám toho neprezradili ani komentáre pod videom, takže môžeme iba hádať a možno je to tak aj lepšie.

Čo sa týka chlapíka alias Tape Face, ten počas svojho vystúpenia nepovedal ani jedno slovo, ale napriek tomu dokázal rozosmiať doslova celé hľadisko a úsmev sa objavil na tvári dokonca aj Simonovi Cowellovi, čo nie je zvykom až tak často. Celé jeho vystúpenie spočívalo vo využívaní rukavíc na pečenie ako prostriedkov na bábkovú scénu a potom si zaspomínal na momenty z diskotéky, keď DJ začal hrať romantickejšie skladby. Napriek nedostatku slov na nás Tape Face zanechal dojem a práve bez slov by mohol zaujať aj ľudí z celého sveta bez rozdielu reči.  

Mentalisti Clairvoyantsovci

Tape Face

Domov
Zdieľať
Diskusia