Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2016, 0:09
Čas čítania 0:00
Marek R.

Jeden z prestupov leta je na spadnutie. Zlatan Ibrahimovic posilní Manchester United ešte pred európskym šampionátom!

ŠPORT FUTBAL MANCHESTER UNITED
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ďalšia výborná posila Manchestru United.

Ten pocit, keď prestupové okno ešte ani nebolo oficiálne spustené a už sme boli svedkami mnohých výborných prestupov. Prestupy sa oficiálne začínajú až 9. júna, no jeden z transferov tohto leta je na spadnutie už teraz. Nebojte sa, neveríme britským či španielskym bulvárom, ktoré spoja hádam každého s každým a vďaka nim som pár rokov dozadu oslavoval prestup Ronaldinha do Chelsea, lebo ako písali, všetko už bolo dohodnuté.

Tentoraz sa bavíme o prestupe Zlatana Ibrahimovica, ktorý posledné roky pôsobil vo francúzskom PSG, kde sa za krátke pôsobenie stal legendou klubu a ikonou celej súťaže. Pred koncom sezóny však oznámil svoj odchod a špekulovalo sa, kam napokon zamieri. Spomínala sa dokonca americká MLS, čo by ale bola škoda, keďže Ibra je stále hoden behať po európskych trávnikoch. A všetko nasvedčuje tomu, že už vieme, kam zakotví.

Ak totiž chcete zaručené informácie o Premier League, najlepším zdrojom je jednoznačne Sky Sports. Bolo to tak napríklad aj v prípade Mourinha, o ktorom sa v spojení s Manchestrom Unite písalo už dávno, až keď prišli so správami Sky Sports, bolo jasné, že dohoda je na svete. A pred necelou hodinou prišiel tento športový portál so správou, ktorá hovorí o Ibrovom prestupe. Všetko nasvedčuje tomu, že Zlatan smeruje do Manchestru United a fanúšikovia červených diablov sa budú z prestupu tešiť ešte pred európskym šampionátom. Po získaní Mourinha na trénerský post by to tak bola ďalšia výborná posila a Manchester United to s cestou na vrchol myslí teraz skutočne vážne.

Anketa:
Presadí sa Ibra v Premier League?
Áno
Nie
Áno
88 %
681 Hlasov
Nie
12 %
94 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia