Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2016, 17:37
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Barack Obama poprosil mladú Vietnamku, aby mu zarapovala po tom, čo sa predstavila ako raperka a chcela sa ho niečo opýtať

ZAUJÍMAVOSTI BARACK OBAMA VIETNAM
Uložiť Uložené

Humor a trefnosť nemožno americkému prezidentovu odoprieť. Tieto dve charakteristiky preukázal i počas návštevy Vietnamu.

Akým štýlom sa Barack Obama oficiálne rozlúčil s postom amerického prezidenta, ti pravdepodobne neuniklo, no buď si istý, že to nebola posledná vydarená a vtipná vec, ktorú pred koncom svojho úradovania spravil. Keďže do momentu, keď jeho úrad preberie jeden z dvoch možných nasledovníkov, ešte ostáva nejaký ten čas, Barack stále v mene USA cestuje po svete kvôli rôznym stretnutiam, prednáškam či prejavom.

Takto sa dostal aj do Vietnamu, konkrétne do najväčšieho mesta tejto krajiny - Hočiminovho Mesta, kde sa stretol s tamojšou mládežou. Tej adresoval prejav o tom, že práve mladí ľudia sú budúcnosťou Vietnamu a aj sveta a musia využívať svoje nadanie a zručnosti na to, aby ho zlepšili. Najkrajší moment večera však istotne nastal, keď prišiel rad na otázky a istá mladá Vietnamka sa chcela opýtať, aké dôležité je podľa Baracka Obamu podporovať umenie vlastnej krajiny. Na začiatku sa však predstavila ako raperka, čoho sa ihneď americký prezident chytil a predtým, než jej odpovedal, ju poprosil, aby mu predviedla, čo v nej je. Ponúkol jej aj podporu v podobe beatu a dievča nezaváhalo. Nakoniec vysvitlo, že táto žena, ktorá má umelecké meno Suboi, je vo Vietname nazývaná aj kráľovnou hip-hopu. Ako prekvapila Baracka, si prezri nižšie.  

Domov
Zdieľať
Diskusia