Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2016, 18:02
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Drake čoskoro vydá očakávaný album Views From the 6. Zatiaľ si vypočuj dvojicu nových skladieb

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Drizzyho album je bezpochyby jedným z najočakávanejších projektov tohto roka. Kým naň čakáme, unikli na internet dve skladby - Controlla a These Days.

(16.) apríl bude patriť Drizzymu a jeho Views From the 6. Očakávaný album hráča z Toronta vychádza totiž práve v tento deň a mnohí z nás ho pravdepodobne netrpezlivo očakávajú, keďže menej než mesiac pred vydaním je doska stále zahalená v pomerne veľkom rúšku tajomstva. Avšak dohady o tom, kto sa na ňom objaví a podobné veci, si môžeme nechať na inokedy, pretože pred pár minútami sa na internete z čista jasna objavili dva nové tracky z dielne Champagne Papiho - Controlla s Popcaanom a These Days. 

Ani pri jednom nevieme, či patrí na tracklist Views, aj keď pravdepodobne ide o songy, ktoré sa tam nedostali. Každopádne, prvý menovaný opäť prichádza s asistenciou od Popcaana, jamajského interpreta, ktorého dancehallový vplyv je cítiť na celej skladbe. Druhá pieseň, These Days, je zasa pomalšou R&B vecou, na ktorej vynikol Drakeov spevavý prejav, berúc si inšpiráciu z rovnomenného songu od Jacksona Brownea. Obe si môžeš vypočuť nižšie. 

Update (29.3.2016), 21:04: Nakoniec sa ukázalo, že skladba These Days prináleží speváčke Babeo Baggins a Drake na nej len hosťuje, pričom pochádza z jej EP Love Songs for Tough Guys. Zmenila takisto názov, a to na Things I Forgot To Do.

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia