Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2016, 9:48
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Miluješ kávu a papier? Máme pre teba dobrú správu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kaviarne s knihami tu už boli. Aj s hipsterskými podnikmi s bicyklami na stenách sa roztrhlo vrece. No počuli ste už o kaviarni, v ktorej vám okrem kávy naservírujú aj kancelárske potreby?

Predstav si situáciu. Potrebuješ si vytlačiť jeden papier do školy alebo zarezervovať si tlač diplomovky. Prídeš do predajne FaxCOPY a zrazu bum! Plno ľudí. Uvažuješ, vystojím si ten rad, alebo sa vrátim neskôr? Odpoveď nájdeš v novom koncepte FaxCafé v Trnave. Čakanie si tu môžeš skrátiť pri obľúbenej káve, čaji alebo koláčiku.

Miluješ kávu a papier? Máme pre teba dobrú správu

Okno v rozvrhu? Zájdi do FaxCafé na kávu a dopíš seminárku!

Rýchle wi-fi pripojenie, kvalitná káva či chutné koláčiky od lokálnych výrobcov. To všetko ponúka nová kaviareň. Popritom, ako budeš čakať na laminovanie, rezanie či tlačenie, si v útulnej kaviarni môžeš vypiť kávu či dopísať seminárku. FaxCafé je navyše blízko pešej zóny, čo znamená, že z nej nemáš nikam ďaleko. Mimochodom, ak vo FaxCOPY na Paulínskej v Trnave nakúpiš do konca mája za minimálne 10 eur, v kaviarni máš šálku Esspresa grátis.

Stresov zo záverečnej práce bolo dosť!

Blíži sa záverečná a ty premýšľaš, kam si pôjdeš dať narýchlo vytlačiť svoju bakalárku alebo diplomovku? Zabi dve muchy jednou ranou. Zájdi do kaviarne v centre Trnavy, a kým sa tvoja práca bude tlačiť, ty budeš popíjať espresso so zdvihnutým malíčkom.

Miluješ kávu a papier? Máme pre teba dobrú správu

Čoskoro aj v iných mestách

Ak nebývaš alebo neštuduješ v Trnave, nebuď smutný. FaxCafé na Paulínskej 24 je iba začiatkom tohto unikátneho projektu. „Do konca roka plánujeme otvoriť kaviareň v Bratislave a v Poprade. Veríme, že naše priestory nebudú zákazníci navštevovať len za účelom kancelárskych služieb, ale i s cieľom stráviť u nás príjemné chvíle so svojimi priateľmi,” hovorí na záver Kateřina Marková z marketingového oddelenia FaxCOPY.

Miluješ kávu a papier? Máme pre teba dobrú správu
Domov
Zdieľať
Diskusia