Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2016, 17:16
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Top Gear spoznáva druhého moderátora. Chrisovi Evansovi bude sekundovať Matt LeBlanc

TECH
Uložiť Uložené

Novodobé pokračovanie slávnej show bude mať na krku minimálne dvojica moderátorov.

Dnešným dňom sme sa konečne dočkali oficiálnej správy ohľadom pokračovania presláveného Top Gearu, keďže priamo zo "stajne" BBC sa dozvedáme, že hlavnému moderátorovi, ktorého, ako už dobre vieme, stvárňuje Chris Evans, bude sekundovať nemenej známa osobnosť, americký herec Matt LeBlanc. Toho si väčšina pochopiteľne spája s postavou Joeyho Tribbianiho v kultovom seriáli Priatelia, ako však možno viacerí viete, zároveň je aj veľkým automobilovým nadšencom, čo je iste jeden z dôvodov, prečo sa objaví po boku Chrisa počas novej, 23. série Top Gearu. Rovnako, nováčikom nie je ani v spojitosti s týmto slávnym automobilovým zábavným programom, keďže v rámci jeho tradičnej súťaže "Hviezda v aute za rozumnú cenu" sa stal s časom 1:42 najrýchlejším pozvaným hosťom svojho času, teda v období, keď samotné auto zhmotňovala Kia Cee’d.

LeBlanc pri tejto príležitosti prehlásil: „Ako blázon do áut a veľký fanúšik Top Gearu som poctený a nadšený tým, že som súčasťou novej kapitoly ikonickej show“. Jeho príchod "schválil" aj sám Chris Evans, ktorý túto skutočnosť okomentoval nasledovne: „Matt je dlhoročný petrolhead a som nadšený tým, že se pripojí k Top Gearu. Predvádzať naše najbláznivejšie nápady na obrazovke je našou prácou snov, a preto viem, že budeme rozoberať nápady na epické roadtripy“. Zaujímavosťou je, že stále sa pritom špekuluje aj o tom, že by sa k Evansovi mala pridať dvojica Chris Harris a Sabine Schmitz, čo ostatne len nedávno vcelku potvrdzovala aj jedna úsmevná skutočnosť. Počas natáčania nových častí, ktoré sa mimochodom objavia na obrazovkách ešte tento rok, totiž Chrisovi Evansovi prišlo nevoľno a kamery ho zachytili ako zvracia. Za volantom vtedy testovaného Audi R8 V10 však nesedel on, ale práve Sabine Schmitz. Je teda otázne, v akej spojitosti. To sa však dozvieme až časom.

Top Gear spoznáva druhého moderátora. Chrisovi Evansovi bude sekundovať Matt LeBlanc

Domov
Zdieľať
Diskusia