Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2016, 19:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Paulie Garand a Pil C dopĺňajú skladbu Labyrint o atmosférický hororový videoklip

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Chalani z Mystika Produkt odviedli už tradične skvelú prácu, tentokrát v spolupráci s Comebackgangom a Ty Nikdy.

Zatiaľ posledný albumový počin Paulieho Garanda nesie titul Boomerang a je už nejaký čas vonku, a tak mali fanúšikovia už dosť času na to, aby prešli opakovane všetky skladby. Medzi tie najobľúbenejšie patrí nepochybne aj Labyrint, kde sa na spolupráci objavuje Pil C. Hneď v deň, kedy sa vec objavila na youtube, sme pri zverejnení spomenuli slová "a my dúfame, že sa dočkáme aj videoklipu," ktoré sa dnes oficiálne naplnili.

Pomaly vychádza na Slovensku z módy robiť videoklipy na veci, ktoré sú už nejaký ten čas vonku, a tak máme po dlhšej dobe ako poslucháči možnosť hodnotiť hlavne prácu videomakerov, keďže samotnú skladbu už poznáme. O tvorbu atmosférického vizuálu sa postarali chalani z Mystika Produkt. Musíme uznať, že odviedli naozaj skvelú prácu a zároveň priniesli zlom v porovnaní s ostatnými videoklipmi, ktoré sme zatiaľ k albumu mali možnosť vidieť. A ako opisuje Labyrint sám Paulie? Chápejte labyrint jako noční pajzl, město, hotely, backstage, jakkoliv. Mystika Produkt se do textu ponořili a najednou vidíte Garanda na golfovém hřišti s Pil Cm, coby jeho nosičem holí. Střih. Noční město a hotelový pokoj. Nahota versus temno. Nebudeme víc psát, je to kolotoč podivností." Presne tak. Posúďte sami. No a v prípade, že by ste mali záujem zakúpiť si originálny nosič alebo merch, stačí klikať tynikdy.cz.

Domov
Zdieľať
Diskusia