Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2015, 11:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C a Paulie Garand na spoločnej skladbe o ženách a rapgame. Vypočuj si atmosférický album Boomerang

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Spolupráca, ktorú si pravdepodobne obľúbi veľa fanúšikov.

Veľa fanúšikov československého rapu momentálne odpočítava novembrové dni a s napätím čaká, či Pil C stihne sľubovaný termín vydania svojho prvého sólového počinu. Tento problém už nemusí riešiť Paulie Garand, ktorému pri tvorbe dosky už tradične asistoval dvorný producent Kenny Rough. Dnes, presne o polnoci sa na oficiálnom youtube kanáli labelu Ty Nikdy objavili všetky skladby z albumu Boomerang a medzi nimi aj očakávaná spolupráca so spomínaným Pil C. Tá dostala názov Labyrint a obaja interpreti v nej predviedli pre seba typickú slohu, aj čo sa týka textu. Produkčne skladbu, samozrejme, ošéfoval Kenny a my dúfame, že sa dočkáme aj videoklipu.

Dnes prebehne oficiálny krst v domovskom Liberci a v pondelok si môžeš prísť album vypočuť do pražského Musictownu, ktorý sídli na Žižkove, hneď pri veži. Album si môžeš zadovážiť na stránke www.tynikdy.cz/shop.

Späť
Zdieľať
Diskusia