Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2015, 12:56
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Deadmau5 ukázal nové Lamborghini! Má 610 koní a volá sa Purracan, čím sa nepriamo mstí Ferrari

TECH
Uložiť Uložené

610-koňový Huracán LP610-4 pribudol do garáže známeho producenta, pričom v duchu jeho tradícií, nový tátoš má už i svoje meno.

Deadmau5, známy to DJ z Kanady, ktorého pravé meno znie Joel Zimmerman nie je vo svojej brandži žiadnym nováčikom, a to platí aj v prípade jeho záľuby v rýchlych autách. Pokiaľ ide práve o ne, najznámejšie z jeho bohatého vozového parku bolo povestné Ferrari 458 Spider. To preslávil však až po tom, ako ho obliekol do fólie v štýle virálneho videa Nyan Cat a jeho vzormi posial i vnútorné detaily. Celkovú svojskosť dorazil nápisom Purrari, ktorým docielil to, že tejto 458-čke už inak nik nepovedal. No hlavne, tým pádom vystriedal klasické štítky Ferarri, a to už očividne neuniesli kompetentní z Maranella. Ako sme vás totiž minulý rok informovali, Deadmau5 bol kontaktovaný samotnou automobilkou s výzvou, že pokiaľ nedá zo 458-čky dole známy wrap, vrátane odstránenia koberčekov a všetkých detailov, podnikne proti jeho osobe právne kroky. Keďže Deadmau5 nekládol odpor, internety zaplavili fotografie, ako sa taliansky superšport vracia v čase a z blankytno modrého Purrari bol celý wrap stiahnutý a rovnaký osud stihol i spomínané nápisy.

Krátko na to sa objavili špekulácie o predaji a následnej kúpe nových vozidiel. Horúcim kandidátom bolo najmä konkurenčné, novučičké 610-koňové Lamborghini Huracán LP610-4, na ktorého, okrem iných, napokon predsa len padla voľba, čo potvrdzuje Instagram známeho producenta. Ten hovorí o tom, že jeho nový prírastok v garáži nesie loga rozzúreného býka. Zároveň ho osadil značkami s nápisom Purracan, čím teda Deadmau5 už svojmu Lambu s V10-kou stihol dať aj meno. Ako je už pre tohto Kanaďana zvykom, inšpiráciu berie v ríši zvierat, no jedným z jeho ďalších dôvodov prečo vybral túto prezývku je aj krok, ktorým sa chce pomstiť Ferrari. Pôvodne totiž hovoril, že jeho budúci Huracán sa bude volať Purrican, no menom Purracan odkazuje na predošlé Purrari viac a ako sám neraz naznačil, provokovať ho baví. Ostatne, samotné Lamborghini si v čase, kedy prišla výzva od Ferrari, robilo posmešky o tom, že pokiaľ siahne po vozidle tejto značky, radi mu vyjdu v ústrety a proti jeho dodatočným úpravám nebudú namietať. Nechajme sa preto prekvapiť, akým smerom sa jeho fantázia uberie teraz, obmedzovať ho už nikto nebude.

Some say, legends never die.... (to be continued...)

Fotka zveřejněná uživatelem deadmau5 (@deadmau5),


Domov
Zdieľať
Diskusia