Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. decembra 2014, 21:49
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Nová Škoda Superb III sa ukazuje na ďalšom náčrte. Toto sú jej zadné partie!

TECH ŠKODA
Uložiť Uložené

Avizovaný a očakávaný model spoznávame bližšie na novom oficiálnom návrhu.

Nová Škoda Superb III sa ukazuje na ďalšom náčrte. Toto sú jej zadné partie!

Oficiálne predstavenie tretej generácie vlajkovej lode českej automobilky Škoda je síce naplánované až na marec budúceho roka, no ešte v závere toho odchádzajúceho sme svedkami viacerých pomerne kvalitných špionážnych (marketingových) záberov, na ktorých sa novinka odhaľuje. Škodovka sa netají tým, že nový Superb má byť ešte úspešnejší, ako tomu bolo doteraz, dokonca má predstavovať akýsi prevrat či revolúciu. Či sú tieto tvrdenia opodstatnené si nedovolím odhadnúť, no pravdou je, že ich treba brať s istou rezervou, rovnako ako tomu bolo v prípade novej Fabie (ktorá je ale po dizajnovej stránke naozaj vydareným autom). Okrem veľkolepých slov zo strany susedskej automobilky sme si zvykli aj na fakt, že svoje novinky rada odhaľuje prostredníctvom modrej sociálnej siete.

Nie je tomu inak ani tentokrát a po nedávnej sade zakamuflovaných fotografií a jedného náčrtu sa na facebooku objavila ďalšia skica. Tentokrát ide o náhľad na zadné partie, ktoré odkrývajú riešenie zadnej časti a svetlometov. Práve zadok je u súčasnej, druhej generácie predmetom kritiky, nakoľko pôsobia pomerne nevyvážene (ázijsky), navyše výrazne nepomohol ani facelift. Superb III by však tento nedostatok mal eliminovať a je len otázkou času, kedy zistíme, do akej miery sa daný náčrt prenesie do sériovej verzie. V každom prípade, vyzerá podstatne zaujímavejšie. Viac informácií o novinke nájdete tu.

Nová Škoda Superb III sa ukazuje na ďalšom náčrte. Toto sú jej zadné partie!
Domov
Zdieľať
Diskusia