Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2014, 21:12
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nemecko zničilo Portugalsko, Müller ako prvý hráč MS s hattrickom

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nemecko podľa očakávaní nemalo problém s Portugalskom, poľahky mu nasúkalo 4 góly, pričom hviezdil troj-gólový strelec Thomas Müller. Pepe dostal červenú a Nemci ukázali, že nie sú jedným z najväčších favoritov len tak pre nič za nič.

Kto očakával drámu, mal smolu. Dnešný zápas Nemecka s Portugalskom dokázal, že Nemci sú jasní favoriti a svojou hrou budú desiť najbližších súperov. Krátke zhrnutie: Cristiano Ronaldo bol vždy minimálne zdvojený, nemal teda veľmi nárok ukázať niečo zo svojich extra schopností. Nani sa ukázal v dobrom svetle s krásnou strelou, ktorá orazítkovala brvno a Thomas Müller sa stal prvý hráčom na MS s hattrickom. Potvrdzuje tak, že na veľkých turnajov sa mu nesmierne darí. V zápase sme videli pár sporných momentov ako odpískanú penaltu pre Nemecko, neodpískanú (možnú) penaltu pre Portugalsko, prísnu červenú pre Pepeho atď. Nič to ale nemení na fakte, že Nemci ovládli zápas a s výsledkom 4:0 (3 Müller, 1 Hummels) sa tak postarali o druhú najvyššiu výhru hneď po Holanďanoch, ktorí deklasovali Španielov. Ako sa vám páčil dnešný úvodný zápas?

Domov
Zdieľať
Diskusia