Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
25. januára 2014 o 11:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

50 Shades of Grey s prvým plagátom a bozkom protagonistov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Erotická dráma 50 Shades of Grey (50 odtieňov sivej) prichádza s prvým plagátom a taktiež sa môžete pozrieť na prvý bozk hlavných hrdinov.

50 Shades of Grey alebo aj 50 odtieňov sivej je veľmi očakávaný film, aspoň čo sa týka ženského publika (alebo len ženského?). V snímke si Christian Grey (Jamie Dornan) začne románik s „nevinnou“ študentkou Anastáziou Steelovou (Dakota Johnson). 

50 Shades of Grey s prvým plagátom a bozkom protagonistov


Dnes tu máme prvý nič nehovoriaci poster, ale vzhľadom na premiéru, ktorá by mala doraziť o rok aj nejaký ten týždeň (zatiaľ je premiéra stanovená na Valentína) sa v nasledujúcich týždňoch môžeme pripraviť na prvé teasery či obrázky. Pre obsadenie a nejaké tie fotky klikajte sem. Knihu som nečítal a ani neplánujem, ale podľa internetu sa už dávnejšie pred kamerami uskutočnil aj prvý bozk, takže herci už majú plné ruky (a nielen ruky) práce.

Domov
Zdieľať
Diskusia