4. Freddo Cappuccino
Tento variant cappuccina vymysleli Gréci. Pridávajú sa doň až dva shoty espressa. Pridáva sa doň ľad a preto je skvelou alternatívou v letných mesiacoch. Na vrchu je pena ako pri klasickom Cappuccine.
3. Espresso Fredo
Ako si si mohol všimnúť Gréci veľmi radi vymýšľajú iné formy klasických káv. Najčastejšie z nich robia osviežujúce nápoje a rovnako tomu je aj v prípade Espressa Freda. Je kombináciou kávy a ľadu. Navyše je vďaka príprave o čosi krémovejší ako klasické presso.
2. Indická filtrovaná káva
Druhou najlepšou sa stala káva z Indie. Pripravuje sa pomocou špeciálneho filtra. Ten zabezpečuje, že je chuť o čosi výraznejšia a znamenitejšia ako pri klasickej príprave.
1. Kubánska káva
Topkou sa stáva ikonická káva z Kuby. Aj napriek tomu, že na prvý pohľad vyzerá ako klasické espresso, svojou chuťou vyniká. Je totiž sladená cukrom demerara. Tým, že sa do kávy pri príprave mieša vznikne na vrchu svetlá pena.