Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 24. októbra 2024 o 18:14
Čas čítania 0:59
Ondřej Mrázek

VIDEO: Najobľúbenejší americký televízny seriál Yellowstone je konečne späť. Hlavnú hviezdu v ňom už neuvidíš

VIDEO: Najobľúbenejší americký televízny seriál Yellowstone je konečne späť. Hlavnú hviezdu v ňom už neuvidíš
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Druhá časť piatej série Yellowstone bude mať premiéru na Paramount Network 10. novembra.

„Všetci zabudli, kto riadi toto údolie," hromží hlas Johna Duttona (Kevina Costnera) na začiatku traileru, čím zdôrazňuje svoje odhodlanie chrániť dedičstvo svojej rodiny. Ale objaví sa Costnerova postava skutočne opäť v centre druhej polovice piatej série Yellowstone? Hoci novo spustený marketing by naznačoval, že áno, v skutočnosti to tak pravdepodobne nebude.

Pripomeňme si, že piata séria mala premiéru 13. novembra 2022. Jej druhá polovica teda príde doslova o dva roky neskôr. K omeškaniu prispela aj neuveriteľná pracovná vyťaženosť jej tvorcu Taylora Sheridana, ktorý píše, produkuje a nakrúca aj niekoľko ďalších seriálov a filmov. Natáčanie ovplyvnil aj hollywoodsky štrajk, ktorý takmer na pol roka znemožnil pokračovanie produkcie.

Za ten čas sa toho udialo veľa. Pre fanúšikov série je však najpodstatnejšie rozhodnutie hlavnej hviezdy Yellowstonu Kevina Costnera vzdať sa úlohy Johna Duttona, aby si splnil svoj dávny sen a natočil vlastnú veľkolepú westernovú ságu Horizont.

Tým sa dostal do rozporu so stanicou aj Sheridanom, takže nakoniec sa musel scenár prepísať a postava Johna Duttona sa z neho vyškrtla. Každopádne, celá táto dráma na pozadí nás privádza k novému traileru, ktorý si môžeš pozrieť tu:

V ňom je Costner vďaka starším záberom z predchádzajúcich sérií skutočne veľmi výrazný, ale tvorcovia očividne lákajú fanúšikov na niečo, čo tak celkom neprichádza. Zatiaľ nie je oficiálne známe, ako bude vysvetlená neprítomnosť Costnerovej postavy (a je možné, že sa použijú staršie alebo nepoužité zábery, aby tam aspoň na chvíľu zostal), ale jedno je isté, všetci ostatní hrdinovia série budú naďalej bojovať o holé prežitie.

Domov
Zdieľať
Diskusia