Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 20. októbra 2024 o 12:30
Čas čítania 3:52
Timotej Gašper

Český boomer Vlastimil svojimi videami valcuje Instagram: Gulášek ostal od včerajška, len som k tomu urobil ryžu (Rozhovor)

ZAUJÍMAVOSTI GASTROPRIEMYSEL INFLUENCERI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Pán Vlastimil patrí aktuálne k najpopulárnejším Čechom na sociálnych sieťach. On pritom len nezáväzne točí svoje gurmánske zážitky po krčmách. Na Instagrame pritom dosiahne čoskoro 10-tisíc followerov.

„Pri sobote trošku zmena. Gulášek ostal od včerajška, len som k tomu urobil ryžu. Trošku inšpirácie na víkend. Dobrú chuť,“ týmito slovami sa v krátkom videu pán Vlastimil prihováral sledovateľom pred pár dňami.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vlastimil Dřímal (@vlastajim)

Videá Vlastimila sú dnes na sociálnych sieťach, prevažne na Instagrame, trendovou záležitosťou, ktorá funguje vďaka podobnému vzorcu.

Starší pán zo severu Čiech sa v posledných týždňoch objavuje na Instagrame čoraz častejšie a z reelsiek ho pozná stále viac fanúšikov. Paradoxne, o úspech či rast profilu sa Vlasta (vraj) špeciálne nezaujíma.

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako vyzerajú jeho videá.
  • Prečo začal s ich nakrúcaním.
  • Čomu sa venuje v profesnom živote.

Jeho obsah tvoria krátke videá, zvyčajne v dĺžke okolo 15 sekúnd. V drvivej väčšine z nich je doma alebo v krčme a konzumuje jedlo, prípadne pivo či nealko nápoje. Divákom predstaví, čo navaril, prípadne čo mu navarili v reštaurácii. Následne otočí kameru na seba, milým tónom popraje dobrú chuť a rozlúči sa so sledovateľmi.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vlastimil Dřímal (@vlastajim)

Jedlá, ktoré varí, prípadne konzumuje v podnikoch, sú hlavne z domácej a tradičnej kuchyne. Ako hovorí sám pán Vlasta pre Refresher, ukazuje ľuďom hlavne to, čo má rád a čo mu chutí.

Odporúčané
Influencer Peter Lackovič má stále tri práce: Chodí mi veľa spoluprác. Zatiaľ mi najviac zarába moja „robošská“ práca (Rozhovor) Influencer Peter Lackovič má stále tri práce: Chodí mi veľa spoluprác. Zatiaľ mi najviac zarába moja „robošská“ práca (Rozhovor) 19. októbra 2024 o 12:30

„Plán nemám. Jednoducho zapnem na mojom mobile tlačidlo na nahrávanie a potom video publikujem bez dodatočných úprav,“ povedal pán Vlastimil pre Refresher o svojej tvorbe.

Jednoduchá a na prvý pohľad možno nezaujímavá vec však pohltila české, ale aj slovenské internety. Vlasta Dřímal, ktorý na Instagrame vystupuje pod menom @vlastajim, dosiahne na tejto platforme čoskoro už 10-tisíc followerov, keďže v čase písania článku mu k tomuto jubileu chýba len 20 sledovateľov.

Kto je však Vlasta Dřímal? Prečo točí tieto videá, čo tým sleduje a čo mu píšu ľudia do správ? Pre tieto aj ďalšie odpovede sme sa rozhodli kontaktovať muža, ktorého videá majú na Instagrame takmer miliónové dosahy.

Nie je to žiadna sranda ani výmysel. Vlasta síce nemá ani 10K followerov, no reelska na jeho profile sa často tešia aj státisícovým pozretiam. Najsledovanejšie video pána Vlastimila má 965-tisíc videní, pričom v rozmedzí pár sekúnd natočil to, ako mu barman v krčme priniesol na stôl pivo a misku čipsov. Samozrejme na záver poprial Vlasta na prednú kameru sledujúcim „dobré zažití“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vlastimil Dřímal (@vlastajim)

Viaceré videá z prostredia kuchyne, krčmy prípadne lesa dosahujú stovky tisíc videní, ďalšie dokážu za pár hodín od publikovania nazbierať desiatky tisíc videní a tiež množstvo komentárov. Zaujímavosťou je, že videá si ani netitulkuje a nepridáva žiadne úpravy.

Odporúčané
Azra Sokira o boxerskom debute: Ak vyhrám, chcela by som vyzvať Rachellkku. Mala som byť bombshell v Love Islande (Rozhovor) Azra Sokira o boxerskom debute: Ak vyhrám, chcela by som vyzvať Rachellkku. Mala som byť bombshell v Love Islande (Rozhovor) 18. októbra 2024 o 12:30

Obsah pána Vlastimila je špecifický a pritom tak obyčajný. Práve jeho autenticita, úprimnosť, uvoľnenosť a veselý zjav je pre viacerých fanúšikov príjemným spestrením dňa. Niektorí mu do komentárov píšu nápady na nové recepty, iní zas názvy podnikov, kam by mal zavítať na dobré jedlo a pivo.

Ako býva v internetovom prostredí zvykom, súčasťou veľkého kruhu komentujúcich sú tiež hejteri. Tí najčastejšie narážajú na Vlastov chrup, prípadne citeľne zosmiešňujú jeho kulinárske vlastnosti. Ako reaguje na hejterov sme sa pýtali priamo Vlastimila Dřímala, jedného z najtrendovejších Čechov na Instagrame.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo začal s natáčaním.
  • Čomu sa venuje v profesnom živote.
  • Kedy prišiel na to, že je populárny na internete.
  • Koľko času denne strávi v krčme.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 168948 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Sleva 500 Kč při nákupu nad 1 250 Kč na lolipop.cz , Zľava 20 EUR pri nákupe nad 50 EUR na iSEXshop.sk alebo Životopis za pár minút s Kickresume ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia