Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 9. októbra 2024 o 11:54
Čas čítania 0:58
Karolína Uličná

Milan Škriniar priznal, že v PSG nedostáva veľa šancí. Zápasy sleduje z lavičky náhradníkov

ZAUJÍMAVOSTI FUTBAL MILAN ŠKRINIAR SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Odohraných má aktuálne iba 111 minút.

V piatok čaká naších futbalistov zápas proti Švédsku. Kapitánom futbalovej reprezentácie je Milan Škriniar, ktorý aktuálne hrá za klub Paríži Saint-Germain. 29-ročný rodák zo Žiaru nad Hronom však pre Šport.sk priznal, že podmienky v klube preňho nie sú ideálne.

Aj napriek tomu, že sa Milan cíti v dobrej kondícií, PSG ho nedáva do základnej zostavy zápasov. Zápasy sleduje skôr z pozície náhradníka. Aktuálne má v parížskom drese odohratých iba 111 minút. 

„Chýbajú mi minúty, no snažím sa ich vynahrádzať tréningmi. Keď je to potrebné, tak som pripravený hrať, ako to bolo aj po minulom zraze, čiže to je to jediné, čo môžem robiť. Bol by som rád, keby bolo tých šancí viac, ale zostavu robí tréner a ja rešpektujem jeho rozhodnutia.“ prezradil futbalista pre Šport.sk.

O šancu presadiť sa v prestížnom futbalovom klube musí poriadne makať. Aj napriek tomu, že nedostáva veľa šancí na zápasoch, v PSG je vraj spokojný. 

psg dior Milan škriniar
Zdroj: Dior

V piatok odohrá zápas na domácej pôde. 11. októbra totiž čaká slovenskú futbalovú reprezentáciu jeden z kľúčových zápasov v boji o prvenstvo v skupine C1 v Lige národov. Slovenskí reprezentani sa postavia proti Švédom.

Odporúčané
Hviezdy Manchestru City, ktoré sa dnes postavia proti Slovanu: matematický génius, rybár či farmár s platom 400-tisíc týždenne Hviezdy Manchestru City, ktoré sa dnes postavia proti Slovanu: matematický génius, rybár či farmár s platom 400-tisíc týždenne 1. októbra 2024 o 12:30

Vyjadril sa aj na účet švédskej hviezdy Viktora Gyökeresa, ktorý je prezývaný aj ako „bombardér“ či „švédska kométa“:  „Klobúk dolu pred ním. Vidíme, že to má v krvi a je to rodený strelec. Nie je to len o tom, že jednu sezónu ‚vystrelí‘ a potom nič, ale on to ukazuje aj v tejto. Pre nás bude určite najväčším nebezpečenstvom.“

Domov
Zdieľať
Diskusia