Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 4. októbra 2024 o 14:13
Čas čítania 0:45
Vincenc Novák

VIDEO: Toto sú prvé zábery najdrahšieho filmu na Netflixe. Rozpočet novinky je vo výške 300 miliónov dolárov

VIDEO: Toto sú prvé zábery najdrahšieho filmu na Netflixe. Rozpočet novinky je vo výške 300 miliónov dolárov
FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY SCI-FI FILMY
Uložiť Uložené

Na Netflix čoskoro príde očakávaný sci-fi film The Electric State, ktorý je známy ako najdrahší film v doterajšej histórii streamovacej platformy.

Rozpočet pripravovanej novinky presiahol neuveriteľných 300 miliónov dolárov. Autormi filmu sú režiséri Joe a Anthony Russoovci, ktorí stoja za snímkami Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame.

Dej filmu, ktorý vychádza z rovnomenného komiksu, je zasadený do retro-futuristického prostredia 90. rokov minulého storočia. Ústrednou postavou je Michelle, osirelé dospievajúce dievča, ktoré sa snaží prežiť.

Ocitne sa v spoločnosti, kde sú po neúspešnom povstaní vo vyhnanstve kedysi pokojní roboti, pripomínajúci kreslené postavičky a maskotov. Michelle sa vydáva na cestu po juhozápade Spojených štátov, aby našla svojho strateného brata.

„Keď sa vydajú do Zóny vylúčenia, uzavretej časti púšte, kde teraz žijú osamelí roboti, Keats a Michelle objavia zvláštnu, pestrú skupinu nových animatronických spojencov - a začnú zisťovať, že sily, ktoré stoja za Christopherovým zmiznutím, sú oveľa zlovestnejšie, než očakávali,“ píše Netflix pre fanúšikov o filme, ktorý by sa mal na túto platformu dostať začiatkom budúceho roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia