Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2024 o 9:54
Čas čítania 0:55
TASR

Bratislavské letisko rozširuje ponuku exotických letov. Z hlavného mesta sa dostaneš priamo na Madeiru či do Kataru

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA CESTOVANIE LETISKO PORTUGALSKO
Uložiť Uložené

Cestovné kancelárie pripravujú aj ďalšie priame lety, napríklad na Maurícius, Zanzibar či na Kubu.

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave pribudli nové priame letecké spojenia. Priamym letom z Bratislavy sa môžu cestujúci dostať na portugalský ostrov Madeira. Od štvrtka (26. 9.) sa začne z Bratislavy lietať aj do Kataru na Arabskom polostrove. V stredu o tom informovala hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Demovičová.


„Priame lety z Letiska M. R. Štefánika na portugalský ostrov Madeira, ako aj priame lety z Bratislavy do Kataru, môžu využiť cestujúci vôbec po prvý raz. Rozširujú tak ponuku leteckých spojení s odletom z Bratislavy a sú dôkazom, že dovolenková sezóna sa predlžuje až po začiatok jesenných mesiacov,“ uviedol generálny riaditeľ letiska Dušan Novota.

Madeira
Madeira Zdroj: REFRESHER/Adéla Ježková


Priame charterové lety na Madeiru z Bratislavy sú v pláne počas septembra a októbra každý utorok. Pokračovať by mali aj v budúcom roku. Let trvá štyri a pol hodiny a na portugalský ostrov sa lieta lietadlom typu Boeing 737-800 s kapacitou 189 cestujúcich.


Do Kataru sa začne z Bratislavy lietať od štvrtka (26. 9.), lety sú naplánované do 6. januára. Letecké spojenie sa po prestávke opäť obnoví od 7. apríla. Posledné lety v sezóne sú naplánované na prelome mája a júna 2025.

Odporúčané
Peter pracoval na Schwechate: Letisko má tajné miestnosti pod zemou, polícia ťa môže vyzliecť donaha (Rozhovor) Peter pracoval na Schwechate: Letisko má tajné miestnosti pod zemou, polícia ťa môže vyzliecť donaha (Rozhovor) 4. septembra 2024 o 9:30

Ázijský Katar je novinkou medzi exotickými leteckými spojeniami, do ktorých sa bude z Bratislavy lietať v zimnej sezóne 2024/2025. Cestovné kancelárie pripravujú aj ďalšie priame lety, a to na thajský ostrov Phuket, Maurícius, Zanzibar, ale aj na Kubu, do Vietnamu, Dominikánskej republiky, Ománu, Bahrajnu či do Dubaja.

Domov
Zdieľať
Diskusia