Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L’Oréal Paris.
18. júla 2024 o 10:00
Čas čítania 1:00
Sponzorovaný obsah

„Snívala som o princovi, manžel mi na prvom rande ani neotvoril dvere.“ Influencerka Ivana Antal o súkromí aj kariérnych plánoch

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Jedna z prvých slovenských influenceriek Ivana Antal ti prezradí svoj návod na HOT letný make-up.

Na stoličku vedľa Lindy sa tentoraz posadila jedna z prvých slovenských influenceriek Ivana Antal (@sweetladylollipop), ktorá začala tvoriť pred viac ako desiatimi rokmi. Hostka si pre divákov pripravila svoje obľúbené letné líčenie, ktorého hlavnou hviezdou je tekutá lícenka Maybelline Sunkisser„Ja sa vždy líčim prirodzene, tento produkt je pre mňa absolútny gamechanger a veľmi sa teším, že ho aj dnes použijeme,“ uviedla.

Predtým ako sa dámy pustili do samotného líčenia, Ivana sa podelila o svoje obľúbené produkty, bez ktorých nikdy nevyjde z domu. V jej kabelke nesmie chýbať parfum, balzam na pery a cestovný hrebeň na vlasy.

💄 BEAUTY TIP od Ivany: Tekutú lícenku Maybelline Sunkisser môžeš použiť aj ako očné tiene. Stačí jeden produkt a tvoj make-up získa dokonalý letný glow.

Ivana začína svoje líčenie dôslednou prípravou pleti. Okrem pleťového krému nezabúda ani na očný krém a jemnú masáž očného okolia. Drobné nedostatky na pleti zakryla tuhým korektorom, pod oči si naniesla tekutý korektor Maybelline Instant Anti Age Eraser. Nakoniec siahla po ľahkom make-upe, ktorý zafixovala púdrovým make-upom L’Oréal Paris Infaillible Fresh Wear 24h.

Na pripravenú pleťovku si Ivana naniesla tekutú lícenku a bronzer. Ten istý produkt si potom aplikovala aj na očné viečka. Tie si zafixovala púdrovým očným tieňom. Oči si zvýraznila linkou a nakoniec naniesla riasenku.

Okrem tipov na fresh líčenie Ivana prezradila aj kopec pikošiek a zaujímavých informácií zo súkromného aj z pracovného života. Vo videu sa dozvieš, ako vznikla jej prezývka Sweet Lady Lollipop, pod ktorou ju poznajú desiatky tisíc followerov, či to, čo ju naučila účasť v súťaži krásy.

Domov
Zdieľať
Diskusia