Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2024 o 14:25
Čas čítania 0:46
Radka Klučárová

Hlavná konkurencia Dunaja? TV Joj dokončila nakrúcanie novej rodinnej ságy, s jej vysielaním však čaká

FILMY A SERIÁLY DUNAJ, K VAŠIM SLUŽBÁM FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY SLOVENSKÉ SERIÁLY SPRÁVY Z DOMOVA TELEVÍZIA MARKÍZA TV JOJ
Uložiť Uložené

TV Joj oddialila vysielanie seriálu Ranč. Markizácky seriál Dunaj tak zrejme ani túto sezónu nebude mať výraznú konkurenciu.

Rodinná sága Dunaj, k vašim službám z dielne TV Markíza nebude mať ani v jesennej sezóne avizovanú konkurenciu. TV Joj, ktorá už donakrúcala seriál Ranč s množstvom zvučných hereckých mien, jeho vysielanie najbližšej sezóne neodštartuje, píše portál Mediaboom.

Nakrúcanie novej rodinnej ságy, o ktorej sa hovorilo ako o najvýraznejšej konkurencii úspešného markizáckeho seriálu Dunaj, Jojka začala ešte vlani. Režíroval ju Ján Novák a na jej tvorbe sa podieľala aj kreatívna producentka Danica Hričová. Obaja menovaní stoja aj za televíznym hitom Nemocnica.

Predpokladalo sa, že Ranč diváci budú môcť sledovať už v tomto roku, podľa najnovších informácií sa v jesennej vysielacej štruktúre neobjaví. Jojka však bude pokračovať s vysielaním úspešného projektu Nemocnica. 

Na novinku si tak verejnosť bude musieť počkať. Už teraz je však známe, že sa v nej predstavia úspešní herci ako Nela Pocisková, Henrieta Mičkovicová, Jana Oľhová, Eva Matejková, Helena Geregová, Miro Noga, Hana Gregorová, Kristína Madarová, Roman Poláčik a ďalší. 

Odporúčané
Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil 21. augusta 2024 o 16:20

Práve Nela Pocisková fanúšikov na Instagrame informovala o dokončení nakrúcania. „Ďakujem všetkým za všetko. 10 mesiacov práce... Spoznala som úžasných nových priateľov, kolegov s skvelých ľudí a prenádherné dokonalé kone,“ napísala po poslednej klapke. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @pociskova.nela

Domov
Zdieľať
Diskusia