Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2024 o 16:31
Čas čítania 0:45
Radoslava Juračková

Shopaholic Adel avizovala odchod zo sociálnych sietí. Svoje slovo však nedodržala a naďalej streamuje na TikToku

OSOBNOSTI ČESKO INFLUENCERI INSTAGRAM TIKTOK YOUTUBE
Uložiť Uložené

Jej sledovatelia si myslia, že to robí s cieľom zisku.

Kontroverzná influencerka Shopaholic Adel minulý týždeň všetkých šokovala svojím vyhlásením. Na TikTok nahrala video, v ktorom povedala, že končí s kariérou na sociálnych sieťach. Svojim sledovateľom odkázala, že si chce nájsť prácu a zrušiť živnosť. Dnes je však všetko inak a Adel znovu streamuje na TikToku.

Influencerka si nedávno zmenila pracovné meno zo Shopaholic Adel na Fashion Adel. Jej fanúšikovia si nestihli na nové meno ešte ani zvyknúť a Adel oznámila koniec kariéry. Aj napriek tomu, že Instagram už nepoužíva, je stále aktívna na TikToku, kde robí živé vysielania.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Adéla Pulcová (Pražákova) (@shopaholicadelreal)

„Ja už to proste nedávam! Ja som si myslela, že si TikTok nechám, ale nie. Dnes sledujete u mňa na profile posledný stream na rozlúčku a mažem aj celý strelený TikTok, pretože ja už s tými sociálnymi sieťami nechcem mať nič spoločné,“ povedala v živom videu, ktorého záznam neskôr vymazala.

Odporúčané
Influencerka Katarína Očovanová: Okrem Instagramu mám ešte jednu prácu. Život v Mexiku bol mimo mojej komfortnej zóny (Rozhovor) Influencerka Katarína Očovanová: Okrem Instagramu mám ešte jednu prácu. Život v Mexiku bol mimo mojej komfortnej zóny (Rozhovor) 27. júna 2024 o 12:30

Používateľom sociálnych sietí vadí, že nedodržala svoje slovo, a vyzývajú ju, aby z TikToku odišla. Domnievajú sa, že chce na svojom odchode zarobiť. Počas živého vysielania jej totiž fanúšikovia môžu posielať rôzne darčeky, ktoré pre ňu predstavujú zdroj príjmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia