Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2024 o 13:17
Čas čítania 0:42
Radoslava Juračková

Gordon Ramsay mal hrozivú nehodu. „Mám šťastie, že som prežil,“ hovorí

OSOBNOSTI AMERIKA AUTONEHODA OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Obľúbený kuchár sa podelil na sociálnej sieti s nepríjemným zážitkom. Všetkých varuje, aby nosili prilbu.

Gordon Ramsay sa netají tým, že miluje bicyklovanie. Minulý týždeň sa mu však pri športovaní stala nehoda. Všetkých vyzýva, aby nosili prilbu bez ohľadu na to, ako v nej vyzerajú.

„V spojitosti so zajtrajším #Dňomotcov mám dôležitú správu pre všetkých otcov. NOSTE PRILBU. Tento týždeň som mal veľmi nepríjemnú nehodu, počas toho, ako som jazdil na bicykli v Connecticute. Cítim sa dobre, nezlomil som si žiadnu kosť a ani nemám žiadne vážne zranenia. Mám však modrinu, ktorá vyzerá ako fialový zemiak,“ opísal svoj zdravotný stav.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gordon Ramsay (@gordongram)

Prilba mu zachránila život

„Som vďačný všetkým lekárom, zdravotníkom a personálu v Lawerence + Memorial Hospital v New London, ktorí sa o mňa starali a dávali na mňa pozor. Najviac vďačný som však svojej prilbe, ktorá mi zachránila život. Majte krásny Deň otcov a opatrujte sa, Gx,“ poďakoval na záver a odkázal svojim fanúšikom, aby boli zodpovední a chránili sa. 

Odporúčané
Slovák Rudy zažil hurikán Milton: Boli sme u kamoša, ktorý má oceľové okná. Keď bolo nad nami oko, išli sme von (Rozhovor) Slovák Rudy zažil hurikán Milton: Boli sme u kamoša, ktorý má oceľové okná. Keď bolo nad nami oko, išli sme von (Rozhovor) 14. októbra 2024 o 12:30

Gordon Ramsay je obávaný kuchár. Preslávil sa svojou šou, v ktorej navštevoval neprosperujúce reštaurácie naprieč USA. Jeho úlohou bolo postaviť prevádzky znova na nohy.

Domov
Zdieľať
Diskusia