Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2024 o 14:41
Čas čítania 0:56
Anna-Marie Hanzlíková

Ako je na tom Bruce Willis? Dcéra herca prehovorila o jeho zdravotnom stave

Ako je na tom Bruce Willis? Dcéra herca prehovorila o jeho zdravotnom stave
OSOBNOSTI BRUCE WILLIS
Uložiť Uložené

Bruce Willis sa stiahol do ústrania pred dvoma rokmi pre diagnostikovanie afázie. Neskôr mu lekári diagnostikovali aj frontotemporálnu demenciu. Toto ochorenie spôsobuje stratu a poruchy reči v dôsledku narušenia rečových oblastí v mozgu.

Hercova dcéra Rumer Willisová prezradila detaily o stave Brucea Willisa. Uviedla, že jej otec sa má dobre a užíva si čas strávený s rodinou. Herečka sa otvorila v rozhovore v relácii Today. Bruce sa teší aj zo svojej vnučky, ktorú Rumer priviedla na svet minulý rok.

„Otvorenosť našej rodiny v súvislosti s tým, čím si otec prechádza, je pre nás dôležitá. Myslím, že je naozaj podstatné hovoriť o tom nahlas. Môže to pomôcť inej rodine, ktorá s niečím takýmto bojuje, alebo to môže nejakým spôsobom upriamiť väčšiu pozornosť na túto chorobu v nádeji, že sa nájde liek,“ povedala herečka o tom, ako vážna choroba v rodine zmenila ich životy.

Ona a zvyšok rodiny vrátane hercovej bývalej manželky Demi Moore informácie zverejňujú len zriedkavo. Hercovi začiatkom roka 2023 diagnostikovali frontotemporálnu demenciu, ktorá má príznaky afázie. Tá sa vyznačuje problémami s rečou a komunikáciou. Túto diagnózu si už predtým všimli aj ľudia z hercovho okolia, keď odišiel do dôchodku. Demencia sa zistila až neskôr.

Odporúčané
Čo je to afázia, ktorou trpí Bruce Willis? Nestratil len reč, podľa odborníkov sa bude hercov stav výrazne zhoršovať Čo je to afázia, ktorou trpí Bruce Willis? Nestratil len reč, podľa odborníkov sa bude hercov stav výrazne zhoršovať 31. marca 2022 o 18:30

Server Screenrant poznamenal, že informácie od dcéry sú v rozpore s tými, ktoré médiám poskytol v minulosti kolega z Moonlightingu (Mesačný svit) Glenn Gordon Caron. Keď bol seriál uvedený na streamovacej službe, povedal, že hviezda z filmov Pulp Fiction (Historky z podsvetia) a Smrtonosná pasca nie je v poriadku. Vraj „je nekomunikatívny a nie je schopný rozprávať, dokonca má problémy s čítaním“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Domov
Zdieľať
Diskusia