Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. apríla 2024, 12:31
Čas čítania 0:51
Karolína Uličná

Módna ikona, matka štyroch detí, podnikateľka a Posh Spice: Victoria Beckham oslavuje 50. narodeniny

OSOBNOSTI KRÁSA ÚSPEŠNÉ ŽENY
Uložiť Uložené

David Beckham jej urobil spomienkové video a poslal emotívny odkaz. „Za úspech by si mala považovať aj to, že si sa vydala za kapitána Anglicka,“ zažartoval.

Victoria Beckham dnes oslavuje päťdesiatku. Počas svojho života si prešla viacerými zmenami. Na bývalej Posh Spice môžeme vidieť, ako sa módne trendy posúvajú a menia. Victoria stále vyzerá dobre a mnohé ženy jej vizáž závidia.

Hviezda Spice Girls sa na začiatku kariéry vyznačovala najmä štíhlou postavou, večne vysokými opätkami a prsnými implantátmi, ktoré si dala spraviť na konci milénia. Pred rokom sa však rozhodla odstrániť si ich. Ako informoval Daily Mail, svojej dcére Harper o kozmetických úpravách ani nepovedala, pretože všetky teraz s odstupom času ľutuje. 

Sladké prianie jej venoval aj manžel David Beckham, s ktorým začala randiť v roku 1997. 
„Všetko najlepšie mojej krásnej manželke. Pri príležitosti svojich narodení sa pokojne môžeš s odstupom času obzrieť späť a byť hrdá na to, čo si vybudovala. Posh spice, podnikateľka a, samozrejme, manželka kapitána Anglicka. Všetci ťa máme veľmi radi. Prajem ti výnimočný deň, zaslúžiš si to všetko,“ napísal na Instagrame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

S manželom vychovávajú štyri deti – Brooklyna, Romea, Cruz a Harper. Žijú si rozprávkový a spokojný život. Minulý rok David Beckham predstavil svoj dokumentent na Netflixe, v ktorom sa objavila nielen jeho manželka, ale aj ich spoločné deti. „Tento dokumentárny seriál sleduje raketový vzostup Davida Beckhama od skromných začiatkov až po svetovú futbalovú hviezdu,“ opisuje Netflix.

Domov
Zdieľať
Diskusia