Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. apríla 2024, 13:52
Čas čítania 0:30
Radka Klučárová

Z bratislavského letiska sa bude čoskoro lietať do nových exotických destinácií

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE DOVOLENKA LIETADLO SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Novinky ponúkne cestovná kancelária Čedok v spolupráci s talianskou leteckou spoločnosťou Neos.

Slováci si v už v najbližšej zimnej sezóne budú môcť vybrať z nových exotických destinácií. Priamo z bratislavského letiska sa jednoducho dostanú na thajský ostrov Phuket a ostrov Maurícius. 

Phuket
Zdroj: pickyourtrail.com

Obe novinky ponúkne cestovná kancelária Čedok v spolupráci s leteckou spoločnosťou Neos. Na charterových letoch z Bratislavy do juhovýchodnej Ázie a na ostrov v Indickom oceáne bude exkluzívne prvýkrát lietať moderný Boeing 787-9 Dreamliner v tyrkysových farbách talianskeho dopravcu.

Tento typ diaľkového lietadla má kapacitu až 355 cestujúcich, ponúka na palube sedadlá v troch triedach, zábavný portál a dokonca aj wifi pripojenie.

Odlety na Maurícius sú v zimnom letovom poriadku naplánované na stredy a na Phuket vo štvrtok. Zájazdy na zimu 2024/2025 sú už v predaji, pričom prvý odlet z nášho hlavného mesta je naplánovaný na 30. októbra 2024. 

Neos, boeing
Zdroj: Wikimedia Commons
Domov
Zdieľať
Diskusia