Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. februára 2024, 8:21
Čas čítania 0:41
Monika Růžičková

Nový spin-off Game of Thrones? Mal by na ňom pracovať scenárista Batmana

Nový spin-off Game of Thrones? Mal by na ňom pracovať scenárista Batmana
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY HBO HBO SERIÁLY HRY O TRONY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Spoločnosť HBO by momentálna mala pracovať na ďalšom seriáli s názvom Aegon’s Conquest, a to dokonca so scenáristom Mattsonom Tomlinom.

Malo by ísť o prequel k seriálu Rod draka, ktorého dej by sa mal zamerať na Aegona Targaryena, prezývaného Aegon Dobyvateľ. Diváci by tak spoznali príbeh zakladateľa dynastie Targaryenovcov, ktorá ako prvá zasadla na Železný trón.

Na seriáli by mal údajne spolupracovať aj uznávaný scenárista Mattson Tomlin, ktorý má za sebou napríklad spoluprácu na Batmanovi a je tiež spoluautorom jeho pripravovaného pokračovania The Batman Part II. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený House of the Dragon (@houseofthedragonhbo)

Seriál mnohí opisujú ako „back to basics“ a vo svete Georgea R. R. Martina sa tak diváci vrátia na úplný začiatok. Pamätáš si na obrovskú dračiu lebku z Hry o tróny? Bola to lebka Aegonovho čierneho draka Baleriona, ktorý sa objaví aj v novom počine. Podľa všetkého sa môžeme tešiť aj na obrovskú dračicu Vhagar, ktorá sa už objavila v seriáli Rod draka.

Bohužiaľ, zatiaľ nie je jasné, kedy seriál uzrie svetlo sveta. Nedávno sme písali o zrušenom spin-offe Bloodmoon a informovali ťa o projektoch, na ktoré sa môžeš tešiť, pokiaľ si fanúšikom Game of Thrones.

Domov
Zdieľať
Diskusia