Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
1. februára 2024 o 8:30
Čas čítania 0:43
Matej Ohrablo Čoje

Patrik Hanzel z Akademie: Na rozdiel od Singapuru na Slovensku by stánok s kuraťom michelinskú hviezdu nikdy nedostal

PODCASTY GASTROPRIEMYSEL PODCASTY PODGAST TRNAVA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Po mesačnej prestávke je tu prvá epizóda piatej sezóny Podgastu a tentoraz začíname silným šéfkuchárskym menom z legendárneho mimobratislavského podniku.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Podľa čoho vyskladal zabíjačku v Akademii a čo na nej nesmelo chýbať.
  • Ktoré nečakané superobyčajné slovenské tradičné jedlo je jeho najobľúbenejšie.
  • Do ktorých podnikov chodí na Slovensku najradšej.

Patrik Hanzel je šéfkuchár trnavskej Akademie, ktorá si aj pod jeho vedením udržala status jedného z najlepších a najoriginálnejších podnikov na Slovensku. Nedávno v nej zorganizoval zabíjačku a spolu s originálnymi novinkami, ktorými neustále ozvláštňuje jedálny lístok, definitívne dokázal, že za predošlým ikonickým šéfkuchárom tohto podniku určite smútiť netreba.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia