Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2024, 12:13
Čas čítania 1:08
Radka Klučárová

Známy americký raper uniesol ženu, znásilňoval ju a mučil. V garáži ju väznil viac ako štyri roky. Po oslobodení vážila iba 30 kíl

NEWS RAP SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Zavretú v garáži ju nútil k sexu a užívaniu drog.

Americký raper Lee Arthur Carter, známy ako Viper, uniesol tehotnú ženu a viac ako štyri roky ju proti jej vôli držal vo svojej garáži. Nútil ju k sexu a užívaniu drog. Dvojica má spolu 3-ročnú dcéru, informuje CNN. 

Matrac pokrytý vývratkami a výkalmi

Väznená žena políciu kontaktovala cez SMS a napísala, že ju Carter násilím drží v garáži. Policajná hliadka po príchode na miesto vypáčila dvere a ženu našla v zúboženom stave. Mala na sebe špinavé oblečenie a vážila iba 70 libier, čo je približne 31 kilogramov. 

V garáži mala zriadenú provizórnu toaletu bez splachovania, matrac pokrytý čerstvými vývratkami, plienkami a čipsami. Obeť polícii uviedla, že sa naposledy sprchovala pred dvomi mesiacmi a aby prežila, jedla čipsy a podobné snacky. 

Nalákal ju na jeden dolár

Raper ju podľa dostupných informácií nalákal tak, že jej ponúkol jeden dolár. Neskôr sa jej mal opýtať, či nepotrebuje pomoc. Potom ju vzal domov a zamkol v špinavej garáži. Čo sa stalo s údajnou tehotnosťou v čase únosu, polícia neprezradila.  

raper
Zdroj: Houston Police Department

Cartera prepustili z väzby po zaplatení kaucie 100-tisíc dolárov. Na sociálnej sieti X raper vyhlásil, že je nevinný. „Som nevinný!!! Som vonku z väzenia!!! Neurobil som nič z toho, z čoho som obvinený, a budem plne zbavený viny,“ napísal veľkými písmenami. 

Odporúčané
REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta 26. apríla 2024, 11:00

Raper má na svojom konte niekoľko albumov a stovky mixtapov. V hudobnom svete je považovaný za jedného zo zakladateľov cloudového rapu. Jeho najznámejšia skladba You'll Cowards Don't Smoke Crack má na Spotify 1,6 milióna streamov.

Domov
Zdieľať
Diskusia