Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2024, 11:30
Čas čítania 0:30
Vincenc Novák

Tom Holland a Zendaya sa rozišli? Herec sa vyjadril k špekuláciám o konci ich vzťahu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Predstaviteľ filmového Spider-Mana Tom Holland poprel špekulácie o svojom rozchode so Zendayou. Pár si podľa neho len stráži svoje súkromie.

Špekulácie o rozchode hviezdneho páru sa objavili pred niekoľkými týždňami po tom, čo si niektorí fanúšikovia všimli, že Zendaya dala svojmu priateľovi na Instagrame unfollow. Posilnil ich aj fakt, že sa spolu niekoľko mesiacov neobjavili na verejnosti, píše server Complex.

tom holland zendaya
Zdroj: Getty Images/Cindy Ord/na voľné použitie

Po tom, ako Hollanda reportéri pristihli s kamarátmi, herec všetko vyvrátil. „Náš vzťah je niečo posvätné a chceme si ho chrániť.“

Podľa jeho slov ani jeden z páru nemá pocit, že verejnosti dlhujú nejaké vysvetlenia.

O tom, že Zendaya a Holland tvoria pár, sa špekulovalo už od roku 2017, keď sa spolu objavili vo filme Spiderman: Homecoming. Svoj vzťah verejne potvrdili o štyri roky neskôr.

Podľa špekulácií súvisí Zendayina „čistka“ na sociálnej sieti s jej dvomi nadchádzajúcimi filmami. Údajne chce svoj účet využívať len na propagačné účely.

Domov
Zdieľať
Diskusia