Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. januára 2024, 19:27
Čas čítania 0:37
Barbora Adamkovičová

VIDEO: Nad americkou základňou zachytili záhadný lietajúci objekt. Podľa autora záberov ide o UFO

VIDEO: Nad americkou základňou zachytili záhadný lietajúci objekt. Podľa autora záberov ide o UFO
Zdroj: X/Jeremy Corbell
ZAUJÍMAVOSTI IRAK UFO USA
Uložiť Uložené

Zábery s dôkazmi utajovali americké úrady 8 rokov.

Uniknuté zábery záhadného lietajúceho objektu odhalil amatérsky novinár Jeremy Corbell, podľa ktorého ide o UFO. Video zobrazuje neidentifikovateľný predmet, ktorý letí smerom k americkej vojenskej základni, informuje Daily Mail.

UFO voľným okom neuvidíš, je ho možné vidieť iba na termokamere. Predmet mení farbu z čiernej na bielu, čo značí o zmene jeho teploty. Zábery, ktoré údajne zachytil ešte v roku 2018 na americkej základni v Iraku, mali byť utajované americkými spravodajskými úradmi.

„Letí nad vodnou plochou, potom sa zastaví, pomaly klesne do vody a 17 minút sa nič nedeje. A odrazu bum! Vynorí sa z vody a vystrelí nahor,“ povedal pre britský denník Corbell. Autenticitu záberov však oficiálne nepotvrdili, niektorí dokonca tvrdia, že mohlo ísť len o sondu.

Zverejnené video však zachytáva len situáciu, keď zvláštny útvar podobný medúze prelietal ponad budovy. Svedkovia údajne uviedli, že „chápadlá“ objektu boli stuhnuté a nehybné. Corbell svoje odhalenia prezentoval na stanici TMZ vo svojej novej trojdielnej minisérii s názvom UFO Revolution.

Domov
Zdieľať
Diskusia