Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal.
14. decembra 2023, 11:30
Čas čítania 1:06
Sponzorovaný obsah

Neprehliadnuteľný make-up na vianočný večierok. Nalíč sa podľa moderátorky Márie Zelinovej (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP VIDEO
Uložiť Uložené

Mária ti prezradí aj to, ktorý produkt by nikdy nepropagovala na svojom Instagrame.

Do priestorov Beauty Factory si Linda Gunišová pozvala moderátorku Máriu Zelinovú. Keďže obdobie vianočných večierkov je v plnom prúde, v novej epizóde Make-Up & Gossip ti Majka ukáže, ako sa na takéto príležitosti líči ona. V hlavnej úlohe obočie, očné linky a pery. 

Pred tým, ako sa hostka pustila do líčenia, ukázala Linde svoje 3 must-have produkty. V jej kabelke nesmie chýbať obľúbený parfum, medzizubná niť a pršiplášť. Túto praktickú pomôcku si ako psičkárka nevie vynachváliť a musí ju mať vždy pri sebe.

Majka svoje líčenie začína dôkladnou prípravou pleti. Prvým krokom je aplikácia očného séra Revitalift Filler s obsahom kyseliny hyalurónovej. Ak chceš dosiahnuť príjemne chladivý efekt, sérum skladuj v chladničke. Nasleduje aplikácia pleťového séra proti vráskam, Majka opäť siahla po produkte z radu Revitalift Filler.

Na zakrytie modrých kruhov pod očami Majka používa podkladový krém na očné okolie s ružovým pigmentom. Prípravu pleti uzatvára nanesením denného pleťového krému a podkladovej bázy. Nakoniec prezradila aj svoj tajný tip na minimalizovanie vyrážok na pleti. Na noc si zapálené miesta posype detským púdrom, ktorý do rána stiahne zápal a zmierni začervenanie. 

Nasledovalo samotné líčenie, pri ktorom Majka stavila na výrazné oči. Na horné viečko si naniesla očné tiene a vodoodolnú linku NYX. Počas celého líčenia využívala kontúrovaciu a rozjasňujúcu paletku tej iste značky. Tá obsahuje osem rôznych odtieňov, takže ju môžeš použiť aj na líčenie očí. Na pery si Majka aplikovala matný hydratačný rúž Infaillible Matte Resistance, ktorý vydrží celú noc. 

Počas toho, ako si robila make-up, Linde porozprávala o svojej moderátorskej kariére, pôsobení na Instagrame či vysnívanom type muža. Okrem toho odpovedala aj na otázku, ktorý produkt by nikdy nepropagovala. Jej odpoveď ťa možno prekvapí. Viac sa dozvieš vo videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia