Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2023 o 10:55
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

Duna 2 je oveľa akčnejší film ako jednotka. Režisér hovorí, že prvá časť je v porovnaní s dvojkou skôr meditačná

Duna 2 je oveľa akčnejší film ako jednotka. Režisér hovorí, že prvá časť je v porovnaní s dvojkou skôr meditačná
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA 2
Uložiť Uložené

Režisér prirovnáva Dunu 2 k jednotke. Fanúšikovia, ktorí chceli viac filozofie, budú sklamaní.

Režisér Denis Villeneuve porovnal Dunu s Dunou 2. Potešil tým všetkých priaznivcov akcie v sci-fi snímkach, keďže povedal, že Duna 2 je akčnejší film ako jednotka, ktorá je v porovnaní s pokračovaním skôr meditačná. Villeneuve to povedal v rozhovore pre Total Magazine.

Odporúčané
Nevieš, čo hrať? Mind-fu*kový Entropy Centre je nástupcom legendárneho Portalu s úžasnými hádankami a sci-fi príbehom Nevieš, čo hrať? Mind-fu*kový Entropy Centre je nástupcom legendárneho Portalu s úžasnými hádankami a sci-fi príbehom 30. novembra 2023 o 8:21

Už v jednotke však bolo dosť akcie, takže dvojka bude výraznejší akčný blockbuster. „V jednotke sme sledovali mladého muža, ktorý objavuje novú planétu, novú kultúru. Dvojka je viac akčná ako prvá časť... je svalnatejšia.“

Zatiaľ čo jednotku natočili na IMAX kamery z 30 – 40 %, dvojku nakrútili kompletne na IMAX kamery, takže sa diváci môžu tešiť na veľkolepé kino. Premiéra snímky Duna 2 bude 1. marca 2024.

Domov
Zdieľať
Diskusia