Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
2. decembra 2023, 10:00
Čas čítania 0:44
Sponzorovaný obsah

Dokonalá pleť a výrazné oči. Toto je návod modelky Petry Sivákovej (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP VIDEO
Uložiť Uložené

Druhá Miss Slovensko 2023 porozprávala o svojej značke šperkov a prezradila aj niečo zo svojho súkromia.

Do priestorov Beauty Factory si Linda Gunišová tentoraz pozvala modelku Petru Sivákovú. Tá ti v novej epizóde Make-Up & Gossip prezradí svoj postup na vytvorenie dokonalej pleťovky. Jej každodenné líčenie je postavené na teplých odtieňoch a podmanivých smokey eyes. 

Hneď na začiatku Petra ukázala svoje TOP 3 produkty, bez ktorých neodíde z domu. V jej kozmetickej taštičke nesmie chýbať kefka na obočie, olej na vlasy a parfum. Následne začala s líčením. Po aplikovaní podkladovej bázy si štetcom jemne naniesla krycí make-up. Keďže má sklony k suchej pleti, jej make-up musí byť hydratačný. Drobné nedokonalosti a kruhy pod očami zakryla niekoľkými kvapkami hydratačného korektora.

Na zvýraznenie kontúr tváre použila Petra kontúrovaciu tyčinku. Linda sa rozhodla vyskúšať hydratačný korektor NYX Bear With Me v tmavom odtieni. Namiesto lícenky potom použila rúž Maybelline SuperStay Matte Ink. Ak aj teba baví hra s make-upom, tieto drobné zmeny ťa môžu inšpirovať.

Počas líčenia Petra prezradila, ako sa dostala k modelingu, prečo sa prihlásila do súťaže Miss a čo ju inšpirovalo k založeniu vlastnej značky šperkov. Okrem toho sa s Lindou porozprávala aj o svojom partnerovi, s ktorým sa dala dokopy práve počas súťaže. 

Domov
Zdieľať
Diskusia