Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2023, 11:43
Čas čítania 0:54
Martin Adam Pavlík

Fiki Sulík nakoniec zrušil boxerský zápas. Takmer si odrezal prst katanou a musí ísť na operáciu

Fiki Sulík nakoniec zrušil boxerský zápas. Takmer si odrezal prst katanou a musí ísť na operáciu
Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková
ZAUJÍMAVOSTI BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Náhradu za Sulíka organizácia oznámi už čoskoro.

Očakávaný boxerský zápas medzi Filipom „Fikim“ Sulíkom a Filipom „Strýcom Filipom“ Tóthom nakoniec na bratislavskom turnaji 2. decembra neuvidíme. Na Instagrame to oznámila organizácia Fight Night Challenge (FNC).

„Ako iste viete, Filip mal pred časom rezné zranenie na ruke, ktoré mu nedovolí v decembri nastúpiť na zápas. Organizácii poslal aj lekársku správu, z ktorej vyplýva, že musí čo najskôr podstúpiť operáciu,“ vysvetľuje organizácia. Sulík už vo Face Off prezradil, že si prednedávnom takmer odsekol prst katanou. 

FNC box Fight Noight Challenge Fiki Sulík
Zdroj: Instagram/fightnightchallenge

Strýco Filip však o zápas nepríde a dostane náhradného súpera. „V posledných hodinách sme pracovali na tom, aby sme mu našli adekvátnu náhradu, čo sa nám aj podarilo, a môžeme konštatovať, že sa máte na čo tešiť,“ navnadili divákov organizátori. Meno oznámia v pondelok večer. 

Sľubujú, že tento duel je predzvesťou veľkého príbehu. „Malá nápoveda je, že toho majú so Strýcom spoločného viac, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.“ Na turnaji FNC 5 naživo sa v pobijú hlavnom zápase petržalský raper Momo a legendárny hráč NHL Marcel Hossa.

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

Do ringu sa už po štvrtýkrát postaví Frayer Flexking či jeho súčasný rival Erik Tresor. Okrem nich sa na turnaji predstavia Imi „Baron“ Štefaník a komik Adam Berger alias Bergino. Tešiť sa môžeš aj na duel dvoch dievčat z reality šou Ruža pre nevestu – Terezu Kosecovú a Priscillu Versluis.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia