Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
25. októbra 2023, 10:26
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Captain Marvel zachraňuje slabšie hrdinky a vesmír v Captain Marvel 2. Vydá Marvel konečne skvelý film?

Captain Marvel zachraňuje slabšie hrdinky a vesmír v Captain Marvel 2. Vydá Marvel konečne skvelý film?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY THE MARVELS
Uložiť Uložené

Sleduj nové trailery na komiksovku The Marvels. Prečo by si mal zájsť do kina?

The Marvels je pokračovanie snímky Captain Marvel. Tentoraz nebude hlavnou hrdinkou iba Carol Davners alias Captain Marvel, ale aj Kamala Khan alias Ms. Marvel a Monica Rambeau alias Proton. Monica je dcéra Marie Rambeau, najlepšej kamošky Carol Danvers z filmu Captain Marvel, a schopnosti získala na konci seriálu WandaVision.

Odporúčané
Happy Valley je seriál, na ktorý budeš myslieť aj roky po dopozeraní. Drsná britská kriminálka ti vyrazí dych Happy Valley je seriál, na ktorý budeš myslieť aj roky po dopozeraní. Drsná britská kriminálka ti vyrazí dych 23. októbra 2023, 17:00

Všetky tri hrdinky ovládajú superschopnosti spojené so svetlom. Nejakým spôsobom sa prepoja a vždy, keď jedna z nich použije svoje schopnosti, prehodí si miesto s tou druhou. Hrdinky sa teda dajú dokopy, aby túto záhadu vyriešili a popritom ochránili vesmír pred ďalšou hrozbou v podobe záporáčky Dar-Benn z rasy Kree. 

Vo filme si zahrajú postavy zo seriálu Ms. Marvel, ale dôležitú rolu bude mať aj Nick Fury v podaní Samuela L. Jacksona. Snímka Marvels, ktorú režírovala Nia DaCosta (Candyman), sa dostane do kín 10. novembra 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia